Skip links

Programează o discuție

Vrei să iei un credit de nevoi personale, ipotecar sau poate că ai nevoie să refinanțezi un împrumut? Ei bine, ai ajuns unde trebuie.

Îți putem oferi următoarele soluții de finanțare: credite ipotecare, credite Noua Casă, credite de nevoi personale, credite pentru construcții, toate tipurile de credite IMM, soluții de refinanțare, soluții de finanțare de tip leasing, credite auto, credite rapide și carduri de credit.

Suntem aici să te sustinem cu răspunsurile potrivite la întrebările tale. Iată cum poți lua legătura cu noi:

Trimite-ne un email la adresa office@themoneyadvisor.ro cu problema ta. Îți vom raspunde cu prioritate.

Completează formularul de mai jos și vei primi răspunsul nostru în maxim 24 de ore.

Aplica acum pentru o soluție de finanțare și o să primești ofertele personalizare de credit în cel mai scurt timp. În plus, vei fi tot timpul informat cu privire la procesul de analiză și la decizia de finanțare luată de instituția aleasă de tine.

Îți putem oferi următoarele soluții de finanțare: credite ipotecare, credite Noua Casă, credite de nevoi personale, credite pentru construcții, toate tipurile de credite IMM, soluții de refinanțare, soluții de finanțare de tip leasing, credite auto, credite rapide și carduri de credit.

Poți opta pentru un credit în lei, cu sau fără avans, cu dobândă fixă sau variabilă.

Ca atare, prin intermediul nostru, vei putea beneficia de dobânzi mai bune la aplicarea pentru un produs financiar decât ai putea obține singur încercând să apelezi la același creditor.
Toate aceste avantaje vin fără costuri din partea ta. Cu alte cuvinte, nu doar că vei economisi bani de-a lungul perioadei contractuale dacă semnezi un împrumut prin unul dintre consultanții noștri, dar nici nu vei fi nevoit să achiți vreun fel de comision sau taxă de consultanță.

Ca orice alt broker de credite, este drept că și noi câștigăm bani pentru clienții recomandați creditorilor. Dar aceste sume sunt suportate integral de către instituția financiară, nu de către beneficiarul împrumutului.
Așadar, dacă și tu vrei să beneficiezi de cele mai bune oferte în materie de credite din țară și de consiliere înainte de a aplica pentru un produs financiar, apasă butonul de mai jos și programează o întâlnire cu unul dintre specialiștii noștri.

De ce să aplici pentru un credit prin TMA?

În echipa noastră vei găsi doar indivizi cu o vastă experiență pe zona de creditare, care au ca principal obiectiv satisfacerea nevoilor potențialilor clienți. Acesta este și motivul pentru care mulți dintre cei ce ne trag pragul ajung să ne fie prieteni și păstrează legătura cu noi ani de zile.

Încercăm ca pentru fiecare client să venim cu cel puțin trei oferte personalizate din care acesta să poată alege. Îți vom explica fiecare variantă ce avantaje și dezavantaje are, iar la final, tu vei lua decizia dacă vei semna cu unul dintre creditori sau nu, însă numai după ce ne asigurăm că nu mai sunt întrebări pe care le-ai putea avea în ceea ce privește de termeni contractuali, rate, dobânzi etc.

Toată această consiliere este 100 % gratuită pentru tine. Este drept că suntem un broker și că primim anumite comisioane pentru clienții aduși partenerilor noștri, însă acestea sunt achitate integral de către creditor, nu de către beneficiar și nu afectează absolut deloc oferta finală pe care o primește clientul.

Chiar dimpotrivă, grație parteneriatelor pe care le avem cu unele dintre instituțiile de credit, de cele mai multe ori vom putea obține oferte preferențiale de la ei, mai avantajoase decât ai putea-o face tu singur.

Toate serviciile enunțate mai sus sunt complet gratuite pentru tine. Aplică pentru un credit rapid!

Vrei să aplici pentru unul dintre produsele financiare prezentate ?

Completează formularul de contact și îți vom trimite un mail sau lasă-ne numărul de telefon și te sunăm noi.

Vrei să aplici pentru unul dintre produsele financiare de care ai nevoie?

Trimite un mesaj

Intrați în legătură

Suntem aici pentru a răspunde la orice întrebare ați putea avea.

Simțiți-vă liber să contactați prin formularul de contact.

Str. Costache Negri Nr. 2

Email: office[@]themoneyadvisor.ro

+4 031 425 24 61

Adresa: Str. Costache Negri Nr. 2

Telefon: +4 031 425 24 61

E-mail: office[@]themoneyadvisor.ro

Formular de contact