Skip links

Despre noi

Suntem o companie de intermediere credite bancare, prin consilierea directă a clienților noștri.

TMA este un broker de produse bancare

Conform DEX, un „broker” este o „Persoană fizică sau juridică autorizată, care se ocupă, în numele clienților, cu tranzacționarea valorilor mobiliare, a unor mărfuri și servicii, în schimbul unui comision”.

Haide să începem prin a specifica faptul că proiectul The Money Advisor este deținut de către SC Personal Credit Advisor SRL, societate ce a fost înființată în ianuarie 2012 de către acționarul ICBMA Credit împreună cu directorul de vânzări al companiei, Macarin Dragoș.

Principalul scop al acestei noi societăți era de a oferi consultanță și mentenanță clienților premium ai ICBMA Credit.

În mai 2012, Macarin Dragoș pleacă din ICBMA Credit și preia părțile sociale din Personal Credit Advisor. Tot atunci semnează un contract de colaborare în sistem franciză cu AVBS una dintre firmele de top din domeniul brokerajului bancar.

În ianuarie 2014 se reziliază amiabil contractul cu AVBS și se semnează contracte directe cu instituțiile bancare și nebancare ce activează pe teritoriul țării. Practic, din 2014 TMA devine efectiv un broker de credite.

Cu timpul, societatea a crescut, echipa s-a tot mărit și am ajuns ca în prezent să fim în top 5 pe piața de brokeraj financiar-bancar din țară, cu toate că nu activăm decât pe teritoriul municipiului București și zonele limitrofe.

Am reușit să creăm un loc de muncă de unde oamenii nu vor să plece (avem reprezentanți de vânzări care sunt cu noi de la lansarea societății) și unde clienții se întorc cu drag.

Proiectul The Money Advisor a pornit de la dorința unui visător  de a oferi soluții financiare corecte unui număr cât mai mare de persoane din țara noastră, datorita experienței negative pe care a avut-o familia lui in perioada 2007-2009 cu niște alegeri proaste in cea ce privește moneda creditului si modul de calcul al dobânzii. In opinia lui este foarte important ca alegerea făcută sa fie responsabila si sa stii ce riscuri iti asumi in momentul in care iti asumi un contract de credit care este pe 30 de ani de cele mai multe ori.(așa cum spun „Te mai însori/măriți cu o banca si setezi limitele relației. Trebuie sa o cunoști sa știi când este buna cu tine, când este rea si modul in are trebuie sa acționezi atunci când dai de greu”)
Cu o voință de neclintit, dăruire și respect față de clienții noștri am ajuns ca astăzi să fim în top 5 cei mai mari brokeri de credite din România, cu toate că, momentan, activăm doar pe raza municipiului București.

Suntem o echipă mică dar dedicată, care pune mai presus de toate interesul clientului. Mulți dintre cei ce colaborează cu un reprezentant TMA ajung să ne fie prieteni și păstrăm legătura cu ei mulți ani după accesarea unui produs financiar.
Nici nu este de mirare de ce mai toți clienții ne-au spus că, în ochii lor, suntem brokerul numărul 1 din țară.

DRAGOȘ MACARIN – founder and CEO

Brokerul de produse bancare nu te împrumută el însuși cu bani, ci intermediază procesul de creditare între tine și instituțiile bancare și non-bancare din portofoliul companiei. Fiecare companie de brokeraj deține parteneriate cu un număr, mai mic sau mai mare, de bănci și IFN-uri.

Societatea de brokeraj Personal Credit Advisor intermediază produse financiare în schimbul unui comision care este plătit de către bancă. Toate serviciile de consiliere le oferim clienților complet gratuit.

Tot ce înseamnă costuri aferente consilierii, întocmirii dosarului de creditare și cooptării băncii finanțatoare sunt acoperite exclusiv de băncile care finanțează creditul, în momentul în care dosarul este aprobat.

În cazul unei creditări, clientul beneficiază de un împrumut care presupune aceleași costuri ca și în cazul în care acesta s-ar fi adresat direct băncii.

Ce îți oferim noi, ca broker de produse bancare

Îți prezentăm mai multe oferte de finanțare adaptate nevoilor tale, disponibile în acel moment pe piața bancară de la noi din țară.

Îți oferim toate elementele de care ai avea nevoie pentru a putea alege cea mai bună și potrivită opțiune pentru tine.

Te consiliem și îți prezentăm care sunt eventualele riscuri, dacă acestea există, la care te expui pe toata perioada contractuală a produsului contractat.

Te ajutăm să descifrezi contractele de credit, în cazul în care ai dificultăți în a înțelege parte din termenele financiare enunțate.

Îți întocmim dosarul de creditare. Nu mai pierzi timpul cu drumuri la bancă, nu te mai stresezi. Noi avem grijă să nu lipsească nici un document și dosarul să fie cât mai complet înainte de trimiterea spre analiză.

Încercăm să îți personalizăm produsul pe care dorești să îl contractezi (la creditele ipotecare sau pentru IMM-uri), în funcție de fiecare instituție bancară în parte.

Reușim de cele mai multe ori să îți negociem costuri pe care nu le-ai putea obține de unul singur la aceeași instituție financiară, știind să folosim câteva atuuri în vederea negocierii costurilor.

Îți rezolvăm eventualele probleme ce ar putea apărea pe parcurs la dosar în vederea aprobării acestuia.

Toate serviciile enunțate mai sus sunt complet gratuite pentru tine.

Servicii Oferite

The Money Advisor oferă brokeraj pentru următoarele produse

Vrei să aplici pentru unul dintre produsele financiare prezentate ?

Completează formularul de contact sau sună-ne și discută cu un consultant.