Skip links

Despre noi

Suntem o companie de intermediere credite bancare, prin consilierea directă a clienților noștri.

Personal Credit Advisor SRL, acționează ca broker de credite sub egida brandului The Money Advisor, fiind un intermediar de credite specializat, a cărui activitate principală este de a consilia clientul în procesul de contractare a celui mai avantajos produs bancar pentru acesta.

Personal Credit Advisor SRL, sub brandul TMA, este prezenta de peste 12 ani in domeniul intermedierilor financiare din Bucuresti.


Societatea si-a inceput activitatea la inceputul anului 2012, fondatorii acesteia avand ca principal scop acela de a oferi consultanță clientilor pe toata perioada contractarii de produse bancare si de a asigura mentenanta portofoliului de clienti.


Dupa aproape 2 ani de la infiintare, perioada in care societatea a trecut printr-un proces de continua schimbare, respectiv de la o modificare a structurii asociatilor, la semnarea unui contract de colaborare in sistem franciza, asociatul unic si membru fondator al societatii, seteaza ca activitate de baza oferirea de soluții financiare complete atat pentru persoane fizice, cat și pentru companii.


Din 2014 si pana in prezent, societatea a cunoscut o crestere semnificativa, astfel incat, in momentul de fata, TMA se afla în top 5 pe piața de brokeraj financiar-bancar din țară, desi, pana la inceputul anului 2024, activitatea se desfasura doar pe teritoriul municipiului București și zonele limitrofe.

"Proiectul The Money Advisor a pornit de la dorința unui tanar visator de a oferi solutia financiara cea mai avantajoasa si corecta pentru client, dorinta aparuta urmare a unei experiențe negative pe care a trait-o familia lui in perioada 2007-2009.


Este foarte important ca alegerea făcută de fiecare client in parte sa fie luata bazandu-se pe informatii corecte si actuale, sa fie responsabila si constienta de riscurile pe care si le asuma alegand un anumit produs bancar. Cu o voință de neclintit, dăruire și respect față de clienții noștri am ajuns ca astăzi să fim în top 5 cei mai mari brokeri de credite din România, cu toate că, momentan, activăm doar pe raza municipiului București.


Suntem o echipă mică dar dedicată, care pune mai presus de toate interesul clientului. Mulți dintre clientii nostrii, dupa ce colaborează cu un reprezentant TMA, ajung să ne fie prieteni și nici nu este de mirare de ce mai toți clienții ne-au spus că, în ochii lor, suntem brokerul numărul 1 din țară."

DRAGOȘ MACARIN – fondator si Director General 

Ce îți oferim noi, ca broker de produse bancare

Îți prezentăm mai multe oferte de finanțare adaptate nevoilor tale, disponibile în acel moment pe piața bancară de la noi din țară.

Îți oferim toate informațiile si detaliile de care ai avea nevoie pentru a putea alege cea mai bună și potrivită variantă pentru tine.

Îți prezentăm care sunt eventualele riscuri, dacă acestea există, la care te expui în urma contractării unui produs bancar, pe toată perioada contractuală.

Îți oferim suport în a înțelege cât mai corect prevederile si noțiunile contractuale, menționate atât în contractul de credit cât și în documentația suport la acesta.

Îți intocmim întregul dosar de creditare, astfel încat să nu mai pierzi timpul cu drumuri la bancă, grija transmiterii dosarului complet este în responsabilitatea noastră.

Îți oferim servicii personalizate în funcție de profilul clientului ( cu titlu exemplificativ, dar nu limitativ, negocierea costurilor, adaptarea produsului bancar în funcție de așteptările clientului, soluționarea oricăror blocaje ce ar putea fi întâmpinate pe parcursul derulării relației profesionale).

Vrei să aplici pentru un produs bancar?

Completează formularul de contact sau sună-ne și discută cu un consultant.