Skip links

Credit nevoi personale cu garanție

Atunci când ai nevoie să împrumuți ceva mai mulți bani, un credit nevoi personale cu garanție este soluția ideală. Prin intermediul site-ului nostru vei avea acces la astfel de produse și, mai mult, te vei bucura de cele mai bune dobânzi de pe piață.

De ce un credit nevoi personale cu garanție?

Dacă ar fi să ne întrebi pe noi, creditele de nevoi personale cu garanții sunt printre cele mai avantajoase produse financiare la care poți apela atunci când ai nevoie de bani. Principalele motive pentru care spunem asta sunt dobânzile relativ mici comparativ cu celelalte tipuri de  credite de nevoi personale fără garanții și faptul că vei putea cheltui banii obținuți după bunul plac, nu va trebui să explici nimănui care este motivul pentru care accesezi împrumutul. Ca să nu mai spunem că si sumele maxime pe care le poți accesa sunt mai mult decât atractive, putând fi chiar de peste 1.000.000 lei. Sigur, această valoare variază în funcție de venitul lunar pe care îl încasezi, de istoricul de creditare și de valoarea garanției furnizate.

 

Dacă vrei să te bucuri și tu de avantajele cu care vine un credit nevoi personale cu garanție, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul de mai jos, să completezi formularul de contact de pe pagina unde ești redirecționat, iar de restul se ocupă echipa noastră.

Dacă vrei să citești mai multe detalii interesante despre aceste produse, continuă să citești pagina noastră.

Detalii generale despre credit nevoi personale cu garanție

Ca și termeni contractuali, iată la ce te poți aștepta în ceea ce privește aceste instrumente financiare:

Iată și cam care ar fi condițiile pe care va trebui să le respecți:

Cine poate aplica pentru un credit nevoi personale cu garanție?

Pentru a putea deveni beneficiarul unui credit rapid, aplicantul trebuie să respecte următoarele condiții:

Întrebări frecvente

Un credit nevoi personale cu garanție este un produs financiar ce poate fi accesat doar de către cei care pot face dovada prin acte a deținerii unui bun ce poate fi oferit drept gaj pentru banii împrumutați.

Chiar dacă suma maximă pe care o poți accesa variază în funcție de mai mulți factori, cum ar fi valoarea bunului oferit drept garanție, venitul lunar, gradul de îndatorare, istoricul de creditare, sumele maxime ce pot fi accesate pot depăși 1.000.000 lei.

Din păcate, nu, istoricul de creditare negativ nu îți va permite accesarea unui astfel de împrumut.

Timpul de aprobare este, de regulă, de câteva zile.

De ce să aplici pentru un credit nevoi personale cu garanție prin TMA?

The Money Advisor este considerat în top 5 cei mai mari brokeri din țară, cu toate că echipa noastră este una relativ mică și nu activează decât în București, momentan. Dar motivul pentru care am ajuns atât de buni este acela că suntem dedicați 100 % clienților noștri.

Singurul nostru scop este ca cei care ne trec pragul să își găsească cea mai bună rezolvare la problemele pe care le-ar putea avea. Iar pentru a face asta, ne așezăm frumos la masă, fie ea și una virtuală și stăm de vorbă, ajungem să ne cunoaștem, ne explici ce ai nevoie și apoi noi ne punem pe treabă.

De regulă, încercăm pe cât ne stă în putință să venim cu minim trei oferte pentru fiecare potențial client ce apelează la serviciile noastre. Pentru fiecare în parte vom face o prezentare a avantajelor și dezavantajelor și îți vom explica toți termenii contractuali ce ți-ar putea părea neclari.

Marele avantaj pentru tine considerăm că nu este acela că asistența noastră nu te va costa niciun leu, ci faptul că ofertele pe care le găsești prin compania noastră sunt unele chiar mai bune decât cele pe care le-ai putea obține aplicând singur la unul dintre creditorii noștri parteneri.

Finalmente, tu vei fi cel care va decide spre care dintre variante vei alege să te orientezi, sigur, ghidat de noi dacă ne soliciți asta.

Toate serviciile enunțate mai sus sunt complet gratuite pentru tine. Aplică pentru un credit rapid!

Așadar, ce mai aștepți?

Aplică chiar acum! pentru un credit nevoi personale cu garanție prin intermediul nostru, apăsând butonul de mai jos.