Skip links

Credit ipotecar

La fel ca și creditul imobiliar, creditul ipotecar este un produs financiar cu destinație fixă, ce poate fi folosit doar pentru achiziția unei locuințe și este girat cu respectivul imobil.

Vrei un credit ipotecar?

The Money Advisor te poate ajuta să găsești cele mai avantajoase credite ipotecare de pe piață. Grație experienței și a parteneriatelor pe care le avem, reușim să obținem condiții contractuale mai bune pentru clienții noștri decât ar putea obține ei dacă ar apela singuri la creditorii de la noi din țară.

Suntem la curent cu toate noutățile din domeniul imobiliar. Știm tot ce ține de TVA imobiliar, taxe notariale și comisioane bancare ce trebuie achitate de către clienții noștri.

Așadar, vrei să beneficiezi și tu de avantajele oferite de echipa noastră la aplicarea pentru un credit ipotecar? Tot ce ai de făcut este să apeși butonul de mai jos, să completezi formularul de contact de pe pagina unde ești redirecționat, iar de restul se ocupă echipa noastră.

Dacă vrei să citești mai multe despre aceste produse, continuă să citești articolul de aici.

Credit ipotecar condiții generale

În ceea ce privește creditele ipotecare, condițiile sunt cât se poate de variate, în funcție de o mulțime de parametrii: venit lunar, valoarea avansului, gradul de îndatorare, vechime în muncă, valoarea bunului imobiliar achiziționat etc.

Iată, în termeni largi, la ce termeni contractuali te poți aștepta:

În cazul acestui împrumut, condițiile de creditare sunt foarte atent controlate de către Banca Națională a României. Iată care ar fi acestea:

Cine poate aplica pentru un credit ipotecar?

Pentru a putea deveni beneficiarul unui credit ipotecar, aplicantul trebuie să respecte următoarele condiții:

Întrebări frecvente

Un credit ipotecar este un produs financiar cu destinație fixă – banii obținuți nu pot fi folosiți decât pentru achiziția unui bun imobiliar, indiferent care ar fi acesta – apartament, casă, stadion, fabrică etc. – pentru care girezi cu bunul respectiv.

Suma maximă pe care o poți accesa variază în funcție de mai mulți factori, cum ar fi venit lunar, valoarea avansului, gradul de îndatorare, vechime în muncă, valoarea bunului imobiliar achiziționat etc., iar sumele maxime ce pot fi accesate pot ajunge să depășească 3.000.000 lei.

Din păcate, nu, istoricul de creditare negativ nu îți va permite accesarea unui astfel de împrumut.

Timpul de aprobare pornește de la câteva săptămâni și poate depăși o lună.

De ce să aplici pentru un credit ipotecar prin TMA?

Echipa The Money Advisor , cu toate că este una destul de mică, face parte din top 5 cei mai mari brokeri de credite din țară, cu toate că nu activăm decât în București, momentan.

Credem că principalul motivul pentru care am ajuns aici este acela că suntem dedicați 100 % clienților noștri. Ne focusăm ca cei care ne trec pragul să găsească cea mai bună rezolvare la problemele pe care le-ar putea avea.

Sigur că pentru a face asta trebuie ca inițial să stăm puțin de vorbă, să ne explici ce nevoi ai, iar apoi vom încerca să venim cu minim trei oferte de împrumuturi. Pentru fiecare dintre ele vom face o prezentare a avantajelor și dezavantajelor și îți vom explica toți termenii contractuali ce ți-ar putea părea neclari.

În final, tu vei fi cel care va decide spre care dintre potențialele credite ipotecare vei alege să te orientezi, sigur, ghidat de noi dacă ne soliciți asta.

Așadar, ce mai aștepți?

Aplică chiar acum! pentru un credit ipotecar prin intermediul nostru, apăsând butonul de mai jos.