Skip links

TMA te ajută să reduci costurile unui credit ipotecar activ

Te-ai săturat de ratele mari cu care vine creditul tău ipotecar activ? Echipa noastră te poate ajuta să îți optimizezi costurile oferindu-ți două variante:
1. Asistență în negocierea de condiții de creditare mai avantajoase la banca la care este creditul activ
2. Suport în refinanțarea creditului la o altă bancă, dar care să vină cu o dobândă mai mică, situație în care noi vom deconta taxa de autentificare a contractului de ipotecă, în limita a 0.5 % din valoarea creditului

Perioada campaniei

15 februarie 2024 - 30 iunie 2024

Ce trebuie sa faci?

Iată ce trebuie să faci pentru a beneficia de asistența noastră:

1. Ia legătura cu unul din membri echipei TheMoneyAdvisor prin apăsarea acestui link

2. Spune-i că dorești să aplici pentru campania de optimizare a costurilor aferente unui credit ipotecar și oferă-i următoarele informații:

          a. Valoarea actuală a creditului – soldul la zi

          b. Când ai ultima rată la credit – când termini de achitat împrumutul

          c. Valoarea actuală a ratei

Iar asta este tot. Ulterior, membrul TMA ales va analiza cazul tău și îți va oferi cel puțin trei variante prin care să îți optimizezi costurile. Iată un exemplu real de variante oferite unuia dintre clienților noștri:

  • Reducerea perioadei contractuale și menținerea ratei lunare - părerea noastră este că aceasta este varianta optimă, pentru că te ajută să reduci costurile finale cel mai mult Exemplu de calcul - La un credit de 282.000 lei cu rată de 2.031 lei a fost redusă perioada de la 326 luni la 232 luni. Astfel, clientul a avut de plătit 94 rate mai puțin față de contractul inițial ceea ce a dus la o economie de aproximativ 190.000 lei
  • Reducerea ratei lunare și menținerea perioadei contractuale - varianta care oferă un impact financiar resimțit imediat de către client Ex de calcul - La un credit de 282.000 lei cu rata de 2.031 lei pe 326 de luni, rata se reduce la 1741 lei, menținându-se perioada contractuală, ceea ce duce la o economie de aproximativ 94000 de RON - calcul este valabil pentru un credit care are o dobanda de 7.5% care se refinanteaza prin altul cu dobanda de 5.85%
  • Un mix optim dintre cele două variante - o rată ceva mai confortabilă și o eventuală reducere a perioadei contractuale, un raport optim al costurilor ales de către client împreuna reprezentantul de caz

Cu ce te ajută echipa TMA?

1. În primă fază vom încerca să negociem condiții de creditare mai bune cu banca existentă, acest lucru putându-se efectua printr-un simplu act adițional și plata unei taxe de maxim 150 de RON – recomandăm acest lucru deoarece schimbarea băncii presupune efort, timp și cel mai probabil o sumă mai mare de bani pierdută.

2. În cazul în care observăm că nu există disponibilitate din partea băncii să te contraoferteze sau dorești să lucrezi cu altă bancă, indiferent de motiv, noi îți facem cadou taxa de autentificare a contractului de ipotecă, în limita a 0.5 % din valoarea creditului.

De ce noi?

TheMoneyAdvisor este unul dintre cei mai mari brokeri din țară. Cu noi, întreg procesul este unul transparent, predictibil iar tu vei fi cotinuu ținut la curent cu noutățile care intervin. Iată care sunt pașii la ce ar trebui să te aștepți când vine vorba de optimizarea costurilor creditelor ipotecare cu noi:

Oferi informațiile prezentate mai sus, ce țin de valoarea creditului, a ratei și ultima dată a ratei

Membrul TMA ales îți va analiza dosarul și va veni cu minim trei variante prin care îți vei putea optimiza costurile

Pentru o cât mai mare transparență a costurilor totale finale, colegii noștri îți vor transmite încă din start sumele de bani pe care trebuie să le achiți în procesul de refinanțare; dacă, la final, ajungi să plătești ceva în plus față de cele expuse în prezentarea cazului, noi vom suporta diferența de bani.

Unele dintre băncile partenere îți pot oferi sume cuprinse între 2000 lei și 2500 lei cadou care se cumulează cu sumele oferite de noi.

Cum îmi recuperez taxa de autentificare a contractului de ipoteca?

Accesează link-ul Cerere de rambursare taxa de ipoteca, și descărca formularul de rambursare a taxei de ipotecă. (Te rugăm să nu soliciți editarea documentului pentru că exista riscul ca toata lumea sa îți acceseze datele personale)

Regulamentul campaniei

Accesează link-ul, descarcă și citește regulamentul campaniei. Campania presupune achitare taxelor notariale cu autentificarea contractului de ipotecă pentru orice persoana fizica care dorește să contracteze un credit ipotecar prin Personal Credit Advisor în perioada 15 februarie 2024-30 iunie 2024 Clienții trebuie sa țină cont că brokerul deconteaza taxa de autentificare pe minimul pe grila notarilor conform tabel atașat cu mențiunea că acesta are incluse toate costurile cu banca pentru fiecare tip de credit achiziție/refinantare în funcție de banca contractată. Trebuie totodată reținut că plata pentru returnarea sumelor achitate de către client se face doar după semnarea contractului de credit și ipoteca si utilizarea acestuia conform etapelor de mai jos.

      1. Se completează cererea de decontare și se semnează olograf

      2. Se transmite un email către contabilitate@themoneyadvisor.ro împreună cu prima pagina de la contractul de credit și ultima pagină de la contractul de ipoteca, pe care sa se vadă numărul de contract de credit, respectiv numărul de contract de ipoteca.

Campania se cumulează cu campania recomandă un prieten.