Skip links

Credit imobiliar

Spre deosebire de creditele de nevoi personale, un credit imobiliar este un produs financiar cu destinație fixă – renovarea, construcția sau achiziționarea unei locuințe – care se poate gira cu o altă locuință aflată în proprietatea beneficiarului.

Vrei un credit imobiliar?

Încă din start credem că ar fi bine să îți spunem că, în conformitate cu legislația în vigoare, printr-un astfel de împrumut nu poți accesa o sumă mai mare de 85 % din valoarea estimată a locuinței oferite drept garanție.

Partea bună este că TMA te ajută nu doar să găsești cele mai potrivite credite imobiliare de pe piață, dar îți putem și obține condiții contractuale extrem de avantajoase, mult mai bune față de cele pe care le-ai putea negocia de unul singur.

Toate 100 % gratuit pentru tine, iar creditul maxim pe care îl poți obține poate ajunge până la 3.000.000 lei.

Așadar, vrei un credit imobiliar? Apasă chiar acum butonul de mai jos, completează formularul de contact de pe pagina unde ești redirecționat, iar de restul ne ocupăm noi.

Dacă vrei să citești mai multe detalii interesante despre aceste produse, continuă să citești pagina noastră.

Detalii generale despre credite imobiliare?

Iată care ar fi condițiile contractuale cu care vine un credit imobiliar:

În ceea ce privește condițiile pe care va trebui să le respecți, acestea sunt:

Cine poate aplica pentru un credit imobiliar?

Pentru a putea deveni beneficiarul unui credit imobiliar, aplicantul trebuie să respecte următoarele condiții:

Întrebări frecvente

Un credit imobiliar este un produs financiar cu destinație fixă – banii obținuți nu pot fi folosiți decât pentru renovarea, construirea sau achiziția unei locuințe, pentru care se girează cu o altă locuință sau teren deținut de către beneficiarul împrumutului.

Suma maximă pe care o poți accesa variază în funcție de mai mulți factori, cum ar fi valoarea bunului oferit drept garanție, venitul lunar, gradul de îndatorare, istoricul de creditare. Acestea fiind spuse sumele maxime ce pot fi accesate pot depăși 3.000.000 lei.

Din păcate, nu, istoricul de creditare negativ nu îți va permite accesarea unui astfel de împrumut.

Timpul de aprobare este de câteva săptămâni.

De ce să aplici pentru un credit imobiliar prin TMA?

Noi cei de la The Money Advisor considerăm că facem parte dintr-o companie de brokeraj mică, dar cu aspirații mari. Nici nu ne miră de ce am ajuns în top 5 cei mai mari brokeri de credite din țară, cu toate că nu activăm decât în București, momentan.

Credem că principalul motivul pentru care am ajuns aici este acela că suntem dedicați 100 % clienților noștri. Singurul nostru scop este ca cei care ne trec pragul să găsească cea mai bună rezolvare la problemele pe care le-ar putea avea.

Iar pentru a face asta, ne așezăm frumos la masă, fie ea și una virtuală și, discutând, ajungem să ne cunoaștem. După ce ne dăm seama ce ai nevoie, încercăm să venim cu minim trei oferte de împrumuturi. Pentru fiecare în parte vom face o prezentare a avantajelor și dezavantajelor și îți vom explica toți termenii contractuali ce ți-ar putea părea neclari.

În final, tu vei fi cel care va decide spre care dintre variante vei alege să te orientezi, sigur, ghidat de noi dacă ne soliciți asta.

Toate serviciile enunțate mai sus sunt complet gratuite pentru tine. Aplică pentru un credit rapid!

Așadar, ce mai aștepți?

Aplică chiar acum! pentru un credit imobiliar prin intermediul nostru, apăsând butonul de mai jos.