Skip links

Credit nevoi personale fără garanție

Atunci când nevoia te împinge să cauți o soluție financiară, iar un credit rapid nu este suficient, următoarea variantă ar fi un credit nevoi personale fără garanție. Vestea bună este că TMA are în portofoliu bănci care oferă credit nevoi personale fără garanție și, cu noi, cu siguranță vei găsi soluția de creditare care ți se potrivește, la cele mai mici dobânzi de pe piață.

De ce un credit nevoi personale fără garanție?

Așa cum îți poți da seama și singur din denumirea produsului, un credit de nevoi personale fără garanție poate fi accesat chiar dacă nu deții sau nu vrei să girezi cu bunuri pentru banii pe care îi împrumuți.

Principalul avantaj al acestui produs este acela că nu va trebui să vii cu foi care să justifice în vreun fel modul în care vei utiliza fondurile obținute. Îți vei putea renova locuința, schimba mașina, pleca în concediu sau în oricare alt mod dorești și nimeni nu te va lua la întrebări.

Și chiar vei avea suficienți bani pentru a face toate acestea și multe altele. În funcție de venitul lunar și de scorul de credit pe care îl ai, prin intermediul unui credit nevoi personale fără garanții vei putea accesa sume de până la 500.000 lei.

Mai mult decât suficient pentru a-ți rezolva variatele probleme cu care te-ai putea confrunta, credem noi.

 

Vrei să te bucuri și tu de avantajele cu care vin aceste produse? Tot ce ai de făcut este să dai click pe butonul de mai jos, să îți completezi datele personale în pagina de contact unde vei fi redirecționat, iar de restul ne ocupăm noi.

Dacă te interesează să afli mai multe detalii despre creditele de nevoi personale fără , continuă să citești articolul de față.

Detalii generale despre creditele de nevoi personale fără garanții

În continuare vom prezenta care sunt detaliile generale privind aceste instrumente. Toate datele ce țin de perioadă contractuală, sume maxime și dobânzi variază în funcție de profilul fiecărui beneficiar în parte: venit lunar, scor de credit, istoric de creditare etc.

În ceea ce privește condițiile contractuale, acestea arată în felul următor:

Iată și ce condiții va trebui să respecți pentru a putea accesa credite nevoie personale fără garanții:

Cine poate aplica pentru un credit nevoi personale fără garanție?

Pentru a putea deveni beneficiarul unui credit nevoi personale fără garanție, aplicantul trebuie să respecte următoarele condiții:

Întrebări frecvente

Un credit nevoi personale fără garanție este un produs financiar ce este caracterizat prin faptul că poate fi accesat chiar și dacă nu ai sau nu vrei să girezi cu vreun bun pentru banii împrumutați.

Cu toate că poate varia în funcție de venitul fiecăruia și de istoricul de creditare, sumele ce pot fi accesate prin intermediul unui astfel de produs sunt cuprinse între 500 și 500.000 lei.

Da, vei putea aplica pentru un astfel de produs și dacă nu ai un scor de credit perfect, dar sumele maxime pe care le vei putea accesa vor fi puternic afectate.

Timpul de aprobare pornește de la câteva ore și poate fi de maxim 3 zile.

De ce să aplici pentru un credit nevoi personale fără garanție prin TMA?

În echipa noastră vei găsi doar indivizi cu o vastă experiență pe zona de creditare, care au ca principal obiectiv satisfacerea nevoilor potențialilor clienți. Acesta este și motivul pentru care mulți dintre cei ce ne trag pragul ajung să ne fie prieteni și păstrează legătura cu noi ani de zile.

Încercăm ca pentru fiecare client să venim cu cel puțin trei oferte personalizate din care acesta să poată alege. Îți vom explica fiecare variantă ce avantaje și dezavantaje are, iar la final, tu vei lua decizia dacă vei semna cu unul dintre creditori sau nu, însă numai după ce ne asigurăm că nu mai sunt întrebări pe care le-ai putea avea în ceea ce privește de termeni contractuali, rate, dobânzi etc.

Toată această consiliere este 100 % gratuită pentru tine. Este drept că suntem un broker și că primim anumite comisioane pentru clienții aduși partenerilor noștri, însă acestea sunt achitate integral de către creditor, nu de către beneficiar și nu afectează absolut deloc oferta finală pe care o primește clientul.

Chiar dimpotrivă, grație parteneriatelor pe care le avem cu unele dintre instituțiile de credit, de cele mai multe ori vom putea obține oferte preferențiale de la ei, mai avantajoase decât ai putea-o face tu singur.

Așadar, ce mai aștepți?

Aplică chiar acum! pentru un credit nevoi personale fără garanție prin intermediul nostru, apăsând butonul de mai jos.