Skip links

Câștigă 600 lei pentru fiecare prieten recomandat care accesează un credit ipotecar

Anul acesta avem vești excelente pentru clienții noștri: în perioada 17 ianuarie - 30 Iunie 2024, pentru fiecare prieten recomandat care finalizează un credit ipotecar/imobiliar cu un agent din echipa TheMoneyAdvisor, tu primești un premiu de 600 lei. Iar avantajele nu se termină aici. Persoana recomandată va beneficia și de reduceri de costuri în procesul de achiziție al unui imobil, pe lângă suportul și asistența gratuită al unei echipe profesioniste cu care i-am obișnuit deja pe toți cei care au ales să colaboreze cu noi.

Perioada campaniei

17 ianuarie 2024 - 31 decembrie 2024

Cum poți recomanda

Tot ce trebuie să faci este să accesezi link-ul acesta și să completezi următoarele informații:

● Numele și prenumele tău, adresa de email și numărul de telefon

● Numele agentului care dorești să preia dosarul – de preferat, persoana cu care ai colaborat tu la accesarea împrumutului pe care o poți găsi aici (poți completa și „Orice agent” dacă nu dorești să menționezi pe cineva anume)

● Numele și prenumele persoanei recomandate, adresa de email și numărul de telefon*

* Te rugăm ca înainte de a ne oferi datele de contact ale persoanei recomandate să o anunți că faci acest lucru și că va fi contactată de noi din partea ta. În caz contrar, nu avem posibilitatea de a continua.

Cine castiga un premiu de 600 de RON

Dacă ai recomandat un prieten în perioada campaniei și acesta finalizează creditul cu unul din agenții noștri în maxim 180 zile de la recomandare, tu vei primi premiul de 600 lei.

Premiul va fi plătit în maxim 30 zile din momentul semnării și perfectării contractului de credit. După ce toate condițiile expuse mai sus au fost îndeplinite, vei fi contactat de către unul din colegii noștri care te va anunța că ai câștigat premiul și îți va solicita să trimiți pe adresa de email contabilitate@themoneyadvisor.ro următoarele detalii:

● Contul IBAN unde vrei să încasezi premium

● Banca de care aparține contul

● Numele titularului de cont

Regulamentul campaniei

Accesează link-ul , descarcă și citește regulamentul campaniei.