Skip links

Refinanțare credit nevoi personale

Te-ai săturat de ratele mari cu care vine creditul tău? Sau poate că dorești să mai împrumuți alți bani și să plătești aceleași rate? Totul este posibil printr-o refinanțare credit nevoi personale prin TMA. Apasă butonul de mai jos, completează datele de contact și un reprezentant din echipa noastră te va contacta pentru a-ți oferi mai multe detalii!

Refinanțare credit nevoi personale

Cu ocazia aniversării a 10 ani de când The Money Advisor s-a lansat pe piață, venim cu o super-ofertă pentru toți clienții noștri: refinanțare credit nevoi personale cu costuri 0!*

Totodată, în această perioadă poți aplica și pentru o refinanțare credit ipotecar fără costuri. Citește mai multe despre acest produs aici. Dacă și tu te numeri printre cei care au probleme în a-și achita datoriile mai vechi, dacă ratele lunare sunt prea greu de suportat sau ai nevoie să împrumuți sume suplimentare de bani și nu ai la cine apela, te ajutăm noi cu cel mai bun credit de refinanțare 2022. Procesul este unul incredibil de simplu pentru tine. Tot ce ai de făcut este să apeși pe butonul de mai jos, să ne lași datele de contact, iar de restul se ocupă echipa noastră.

De ce noi?

The Money Advisor este un broker de credite ce activează pe piața din România încă din 2012, iar anul acesta ne-am gândit să venim în întâmpinarea celor care doresc să colaboreze cu noi cu o ofertă unică pe piață.

Astfel, dacă și tu ai nevoie de un credit de refinanțare, noi îți suportăm toate costurile:

Comisionul de acordare credit

(între 100 și 400 lei)

Comisionul

de procesare OP/ OP condiționat (400 lei)

Comision de refinanțare împrumut

(între 200 și 400 lei)

Orice alt cost generat

de refinanțarea unui credit

Cu alte cuvinte, apelând la serviciile noastre te bucuri de un avantaj client de minim 1200 lei.

Și, mai mult decât atât, pentru fiecare client în parte vom analiza atent piața și vom încerca să venim cu cât mai multe opțiuni din care acesta să le aleagă. Spre exemplu, vom putea reduce rata lunară, modifica perioada de rambursare sau, în unele situații, vom putea păstra valoarea plății, cu accesarea de noi fonduri.

Ca atare, noi venim cu mai multe variante, iar tu poți alege opțiunea care crezi că este cea mai bună pentru tine. Sigur, dacă este cazul te vom ghida noi spre ofertele mai avantajoase. Bucură-te și tu de această ofertă promoțională credit refinanțare 10 ani. Nu trebuie decât să apeși butonul de mai jos și să completezi formularul de contact.

Întrebări frecvente

De ce să fac o refinanțare credit nevoi personale?

Așa cum totul se schimbă în jurul nostru, și condițiile de creditare se pot schimba de la o lună la alta sau de la un an la altul. Ca atare, chiar și dacă ești mulțumit de împrumutul pe care îl ai activ în momentul de față, se poate ca pe piață să existe variante mai avantajoase, fără ca tu să știi de ele.

Aici The Money Advisor te poate ajuta. Împreună putem găsi ofertele cele mai bune și potrivite pentru tine.

Ce câștigi dacă aplici pentru refinanțări credite nevoi personale?

Există trei tipuri de câștiguri pe care le poți obține în urma unei refinanțări credit nevoi personale:

Tu vei fi cel care va decide către ce tip de refinanțare preferi să te îndrepți.

De ce acte ai nevoie pentru a face o refinanțare nevoi personale?

Actele necesare la refinanțarea unui credit nevoi personale sunt aceleași ca în cazul acordării unui nou împrumut, cum ar fi, dar nu limitat la:

Ce pași trebuie urmați pentru a putea beneficia de o refinanțare credit?

Pașii sunt, în mare parte, aceiași pe care a trebuit să îi faci și în momentul în care ai accesat împrumutul inițial, cu o mică diferență:

Totul gratuit pentru tine!

Poți aplica pentru o refinanțare dacă ești catalogat drept rău-platnic?

Din păcate, nu. Persoanele ce nu au un istoric de creditare nu vor putea apela la o refinanțare credit.

Cât costă să aplic pentru o refinanțare?

Grație campaniei noastre promoționale, până pe data de 31 decembrie. Nu te va costa niciun leu aplicarea pentru un credit de refinanțare și alegerea unui produs financiar nou.

* Perioada campaniei este 15 mai – 31 decembrie 2023

** Regulamentul campaniei poate fi citit aici
** Regulamentul campaniei PLAZA poate fi citit aici