Skip links

Refinanțare credit ipotecar

Te-ai săturat de ratele mari cu care vine creditul tău? Sau poate că dorești să mai împrumuți alți bani și să plătești aceleași rate? Totul este posibil printr-o refinanțare credit ipotecar prin TMA. Apasă butonul de mai jos, completează datele de contact și un reprezentant din echipa noastră te va contacta pentru a-ți oferi mai multe detalii!

Refinanțare credit ipotecar

Cu ocazia aniversării a 10 ani de când The Money Advisor s-a lansat pe piață, venim cu o super-ofertă pentru toți clienții noștri: refinanțare credit ipotecar cu costuri 0!*

În același timp, în paralel avem și o ofertă similară adresată refinanțării creditelor de nevoi personale despre care poți citi mai multe aici. Așadar, dacă ai probleme în a-ți achita ratele lunare aferente împrumuturilor mai vechi sau pur și simplu vrei o reducere a perioadei de creditare sau accesarea de noi fonduri, cu noi poți beneficia de cel mai bun credit refinanțare de pe piață. Întreg procesul este extrem de simplu pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul de mai jos și să ne lași datele personale, iar de restul se ocupă echipa noastră. Fără drumuri și bătăi de cap din partea ta.

De ce să faci o refinanțare credit ipotecar prin The Money Advisor?

Suntem un broker de credite ce activează pe piața din România încă din 2012. Anul acesta ne-am gândit să venim cu o ofertă aniversară, prin intermediul căreia să ajutăm cât mai multe persoane să scape de datoriile presante pe care le au.

Astfel, dacă și tu ai nevoie de o refinanțare credit imobiliar sau ipotecar, noi iti putem deconta o parte din costuri(chetuilei eligibile):

Taxă evaluare

Comisionul de acordare împrumut

Comision

de procesare și acceptare OP sau OP condiționat

Costuri notariale

cu care vine un credit ipotecar refinanțare (fără limită)*

Comision de acordare

Costurile

radierii ipotecii**

* Costurile vor fi decontate la 24 de ore dupa solicitare client la adresa office@themoneyadvisor.ro

** Costurile nu vor depasii 0.5% din valoarea creditului

Beneficii pentru client

Cu alte cuvinte, apelând la serviciile noastre te bucuri de un avantaj client de minim 7000 lei atunci când dorești o refinanțare împrumut ipotecar. Și, mai mult decât atât, pentru fiecare client în parte vom analiza atent situația personală și vom veni cu cât mai multe opțiuni din care acesta să aleagă. Spre exemplu, vom putea reduce rata lunară, modifica perioada de rambursare sau, în unele situații, vom putea păstra valoarea plății, cu accesarea de noi fonduri.

Ca atare, noi venim cu mai multe variante, iar tu poți alege care dintre ele consideri că este cea mai bună pentru tine. Dacă crezi că este cazul, consilierii noștri te vor ghida către ofertele mai avantajoase. Bucură-te și tu de această ofertă promoțională de refinanțare credit ipotecar. Nu trebuie decât să apeși butonul de mai jos și să completezi formularul de contact.

Întrebări frecvente

De ce să fac o refinanțare credit ipotecar?

Așa cum știi, singura constantă a lumii în care trăim este că lucrurile se schimbă continuu. Același lucru poate fi spus și despre credite.

Condițiile de creditare se pot schimba de la o lună la alta sau de la un an la altul. Ca atare, chiar și dacă ești mulțumit de împrumutul pe care îl ai activ în momentul de față, se poate ca pe piață să existe variante mai avantajoase, fără ca tu să știi de ele.

Aici echipa noastră te poate ajuta. Împreună putem găsi ofertele cele mai bune și potrivite pentru tine.

Ce câștigi dacă aplici pentru refinanțări credite ipotecare?

Există trei tipuri de câștiguri pe care le poți obține în urma unei refinanțări credit ipotecar:

Tu vei fi cel care va decide către ce tip de refinanțare preferi să te îndrepți.

De ce acte ai nevoie pentru a face o refinanțare credit ipotecar?

Actele necesare la refinanțarea unui credit ipotecar sunt aceleași ca în cazul acordării unui nou împrumut, cum ar fi, dar nu limitat la:

Ce pași trebuie urmați pentru a putea beneficia de o refinanțare credit?

Pașii sunt, în mare parte, aceiași pe care a trebuit să îi faci și în momentul în care ai accesat împrumutul inițial, cu o mică diferență:

Totul gratuit pentru tine!

Poți aplica pentru o refinanțare dacă ești catalogat drept rău-platnic?

Din păcate, nu. Persoanele ce nu au un istoric de creditare nu vor putea apela la o refinanțare credit.

Cât costă să aplic pentru o refinanțare?

Grație campaniei noastre promoționale, până pe data de 31 decembrie. Nu te va costa niciun leu aplicarea pentru un credit de refinanțare și alegerea unui produs financiar nou.

* Perioada campaniei este 15 mai – 31 decembrie 2023

** Regulamentul campaniei poate fi citit aici
** Regulamentul campaniei PLAZA poate fi citit aici